Vi i Saltdal Utvikling hjelper deg gjerne!

Saltdal Utvikling er næringsselskapet til Saltdal kommune. Om du allerede driver et godt etablert bedrift eller vurderer å starte en ny, er vi i Saltdal Utvikling en aktiv sparringspartner. 

Med vårt brede nettverk samarbeider vi tett med næringsliv og offentlige instanser i hele Salten. Vi er dedikerte pådrivere med god oversikt over virkemiddelapparatet og hvem som kan hjelpe din bedrift eller idé videre. Vi tror på et allsidig næringsliv i lokalsamfunn som er gode å leve og arbeide i! 

Foto: Robert Bentsen

Elin Kvamme

Daglig leder

Med sin allsidige og praktiske erfaring fra ulike bedrifter og bransjer har daglig leder Elin stor innsikt og forståelse for utfordringene bedriftsledere møter hver dag.

 

Hun er en relasjonsbygger med stort nettverk. Det er den gode samtalen og å kunne bidra praktisk til at andre lykkes som er den største motivasjonskilden. Bakgrunnen fra helsevesenet, lederroller i bank, reiseliv og landsdekkende nasjonalparkprosjekt gir tyngde og oversikt. Elin brenner for livskraftige bygder og byer, selvsagt farget av at hun vendte hjem til nord igjen etter 18 år i Oslo. Elin har vært daglig leder i Saltdal Utvikling siden 2015.

+47 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

Foto: Robert Bentsen

Foto: Robert Bentsen

Foto: Robert Bentsen

Brit Elin Paulsen

Prosjektleder

Brit Elin er en engasjert, strategisk og proaktiv av natur. Å se bedrifter lykkes ved å ta ut sitt potensial, og å bidra i prosessen med å lande små og store prosjekter, er hennes fremste drivkraft. Brit Elin har bakgrunn som diplomøkonom innenfor markedsføring, økonomi og ledelse og har jobbet med små og store prosjekter i Saltdal Utvikling siden 2016. Hun har lang erfaring fra privat næringsliv. som Luftfartstilsynet, HT Safe/Polarfakta og oljeselskap. 

Også Brit Elin er opptatt av at næringslivet skal blomstre lokalt. Brit Elin er bodøjente som etter 25 år i Stavanger fant veien nordover igjen. 

Her finner du oss 

Vi holder til på Rognan i trivelige lokaler i Jernbanegata 13-15, andre etasje.

Velkommen til oss! 

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern