Grip Din Fremtid: Jobb, Nettverk og Nyt livet i Saltdal

Utforsk den nordnorske naturen, varierte friluftsmuligheter, og det unike kulturlivet i Saltdal. Opplev livskvalitet i et trygt og miljøvennlig samfunn, med god tilgang til arbeid, utdanning og en rik kulturarv. 

Finn ditt nye hjem i Saltdal.

Foto: SaltenAqua
Foto: Dragefossen
Foto: Nexans
Foto: Saltdalshytta
Foto: Nexans

Finn din neste jobbmulighet

Hvis du leter etter jobb, trenger du ikke lete lenger! Akkurat nå har Saltdal kommune muligheter innen salg, industri, havetledelse, sosiale tjenester, helse og mange andre bransjer. 

Sjekk ut jobbene lengre nede på siden, eller send en åpen søknad til bedrifter du er interessert i. Våre partnerbedrifter er attraktive arbeidsgivere som ofte ser etter ny kompetanse.

Sykkelstien-Saltdal-Foto-Karoline-OA-Pettersen

Saltdal for store og små

Enten du er ung eller voksen, vil du finne spennende aktiviteter, skoler og barnehager, og naturopplevelser som kan nytes av både store og små. Saltdal satser sterkt på helse, skole og idrett og er kjent som en omsorgskommune som tar vare på folk i alle livsfaser.

Saltdal Turistsenter er et godt utgangspunkt for flotte naturopplevelser året rundt.

Tur og friluft

Saltdal tilbyr et mangfold av flotte naturområder perfekt for turer og friluftsliv. Saltdal er en av Norges nasjonalparkkommuner og har mange populære turmål.

Foto: Goran Milovanovic

Rognan sentrum

Rognan er kommunesenteret i Saltdal. Her finner du praktiske fasiliteter som matbutikker, restauranter og flotte idrettsanlegg. I gangsavstand fra Rognan sentrum ligger Tangodden med muligheter for havfiske. Her går du langs fjæra og gjennom «100 meters skogen» før du kommer til fyret.

Foto: Karoline O.A. Pettersen/Saltenhygge

Skoler og barnehager

Saltdal tilbyr gode skoler og barnehager, og du har muligheten for å benytte kollektivtransport med tog og buss. Kunstgressbane og ny idrettshall er resultat av flott dugnadsinnsats.

Saltdal. En skikkelig perle.

Grip din fremtid

Noe for alle

Foto: Kim A. Lerhaugen

Rognan sentrum er hjertet av Saltdal, med brosteinsbelagte og rolige handlegater. Butikkene står klare til å ønske deg velkommen med et bredt utvalg og god service. I tillegg kan du glede deg over gratis parkering og den vakre kaipromenaden med autentiske brygger, en miniversjon av Bergens berømte brygger. 

Saltdal ønsker deg velkommen til en grønn bygd, som vi stolt kaller «Mulighetenes kommune.» Med over 2213 kvadratkilometer og 4650 innbyggere, er det god plass for besøkende og innflyttere. Spredt over kommunen, og med Rognan som et hjerte, tilbyr Saltdal mangfold i både natur og fellesskap. Her grenser vi til Rana i sør, Fauske i nord, Bodø og Beiarn i vest, og svenske Arjeplog i øst.

Saltdal er stolt av sin båtbyggertradisjon, og langs fjæra kan du oppleve historien gjennom spennende utstillinger og kulturvandringer.

Foto: Goran Milovanovic

Saltdal er også hjem til Nordland nasjonalparksenter og to av Nordlands vakreste nasjonalparker, Saltfjellet/Svartisen og Junkerdal. Opplev majestetisk natur, ideell for jakt, fiske og naturopplevelser. 

Møsbrømlefsebaking

«Vi elsker møsbrømlefse 🤤❤️ Dette er retten du må spise når du er i Salten!»

Møsbrømlefse er en signatur rett i Salten-regionens kulinariske arv. Denne delikate, tynne lefsen er laget av en myk deig som blir stekt til perfeksjon, og den er kjent for sin unike kombinasjon av smaker og teksturer.

Se videoen for hvordan man baker det.

Perlys gatekjøkken er en del av våre barndomsminner, uttalige burgere og softiser er fortært av flere generasjoner saltdalinger.

Perlys serverer noen av de beste burgerne på Rognan. Deres lidenskap for å lage deilige, saftige burgere har vært en viktig del av Saltdals historie siden 1979.

Ledige stillinger

Prosjektleder

Prosessingeniør

Kvalitetsrådgiver

Produksjonsmedarbeidere

Key Account Manager

Produksjonsmedarbeidere

Fastlege

Prosjektingeniør

Klikk her


Flere stillinger på finn.no eller nav.no

Gjør 2024 enda mer minneverdig ved å gi deg selv gaven av en ny karriere. Utforsk stillinger som matcher dine ferdigheter og lidenskaper, og gi din karriere en ny glans.

Saltdal er fullt av spennende karrieremuligheter, og du kan utforske dem alle på Finn.no. Finn din drømmejobb i Saltdal i dag!

Klikk her

Send en åpen søknad til bedrifter du er interessert i. Våre partnerbedrifter er attraktive arbeidsgivere som ofte ser etter ny kompetanse.

Grip din fremtid

Har du ikke bil?

Saltdal tilbyr et praktisk og miljøvennlig alternativ til bilkjøring. Med et velfungerende kollektivtransportsystem, inkludert busser og tog, kan du enkelt komme deg rundt uten å være avhengig av bilen. Skolebussene gir trygg transport for barna og togreisen til Bodø tar litt over 1 time. Velkommen til en mer bærekraftig måte å leve på.

Det er noe for alle

Saltdal har mer å by på enn bare vakre naturopplevelser. Her finner du også en rekke lokale bedrifter som dekker dine daglige behov og gir deg muligheten til å nyte fritiden. Fra matbutikker til klesbutikker, frisører og restauranter, Saltdal har alt du trenger for en praktisk og komfortabel livsstil
Foto: Goran Milovanovic
Foto: Karoline OA. Pettersen / Saltenhygge
Foto: Kjell Gunnar Skodvin
Foto: Stein Halvorsen

Salten - En spennende region

Saltdal kan tilby mer enn bare seg selv! Med Svartisen nasjonalpark i nord, Sverige og Hemavann i øst, Okstindan natur og kulturpark til sør og Helgelandskysten med Træna og Lovund i vest er vi omringet av opplevelser. 

Du vil ikke mangle aktiviteter her!

Kontakt oss når som helst for mer informasjon

Du kan kontakte oss via telefon, e-post eller gjennom kontaktskjemaet på nettsiden vår, og vårt team vil sørge for en rask og informativ respons for å hjelpe deg gjennom det du skulle lure på.

Bildekreditering

Takk til våre bidragsytere!

En stor takk til alle som har delt fantastiske bilder og bidratt til å gjøre nettsiden vår levende og fargerik! Vi setter enorm pris på engasjementet og lidenskapen dere har vist for Saltdal.

Tusen takk til:
Karoline O.A. Pettersen/Saltenhygge
Goran Milovanovic
Saltenhygge
Lise Ailin Rosvoll Berntzen
JS Norge / Saltdal vgs
Saltenposten
Lars Stegnell
Saltdal Utvikling
Stein Halvorsen
Kjell Gunnar Skodvin
VisitBodø
Kim A. Lerhaugen
Nexans
SaltenAqua
Dragefossen
VisitSaltdal
Møsbrømlefsefestivalen
Sammen har dere bidratt til å skape en nettside som gjenspeiler mangfoldet og skjønnheten i vårt felles hjem, Saltdal. Vi er takknemlige for at dere har delt deres perspektiver og bidratt til å gjøre nettsiden vår til et ekte lokalsamfunnsprosjekt!

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.