Velkommen til

Framtidsjobb 2024 - Karrieredagen for Indre Salten!

Framtidsjobb 2024 inviterer deg til en spennende dag fylt med muligheter og innsikt. Dette er din sjanse til å utforske en verden av karrieremuligheter, få direkte innsikt fra bedrifter, og ta det første skrittet mot din lysende fremtid!

Hvorfor
Framtidsjobb?

Bli kjent med bedrifter fra Beiarn, Saltdal, Fauske og Sørfold. Dette er din mulighet til å snakke direkte med representanter fra ulike bransjer og utforske det lokale næringslivet.

Noen av bedriftene

#framtidsjobb2024

Sparebank1 Arena,
Idrettsveien 12, Rognan

Sted

Program for dagen

Kl. 08.00 Rigging frem til kl. 09.30
Kl. 10.00 Offisiell åpning av messa med ordfører fra Saltdal, Fauske, Sørfold og Beiarn
Kl. 10.00 Ungdomsskoleelever kommer
Kl. 11.30 Ungdommer fra videregående skoler kommer
Kl. 13.00 Flerspråklige, arbeidssøkende, foreldre og andre kommer
Kl. 12.00 Kåring av beste stand ved ordførere
Kl. 14.30 Messen stenger og vel hjem for dagen

Bilde konkurranse 📸

1

Delta i Instagram-konkurranse

Bli med i moroa ved å delta i vår Instagram-konkurranse under Framtidsjobb 2024!

2

Del dine øyeblikk

Ta bilder under arrangementet som fanger stemningen og opplevelsene dine. Dette kan inkludere stands, foredrag, interaksjoner og alt som inspirerer deg.

Ola nordmann

Elev

3

Bruk Hashtaggen

Bruk hashtaggen #Framtidsjobb2024 i bildeteksten til hvert bilde du deler på Instagram. Dette hjelper oss med å samle alle deltakernes bidrag.

4

Vinn spennende premier!

Alle deltakere er med i trekningen av spennende premier ved slutten av Framtidsjobb 2024. Vinnerne vil bli kunngjort på våre sosiale medieplattformer, så følg med!

Tips og svar

Spørsmål med svar som kan hjelpe deg å få mest ut av dagen.

Forbered deg ved å se på programmet, identifisere bransjer av interesse, og ha klare spørsmål til bedriftsrepresentantene.

Delta i vår Instagram-konkurranse ved å legge ut bilder på instagram fra arrangementet med hashtaggen #Framtidsjobb2024. Alle deltakere er med i trekningen av spennende premier.

Messen gir deg direkte tilgang til representanter fra bedrifter og bransjer. Du kan lære om forskjellige yrker, stille spørsmål om utdanning og jobbmuligheter, og få verdifulle råd for å informere dine karrierebeslutninger.

Absolutt! Mange bedrifter vil presentere muligheter for læreplasser, praksisplasser og sommerjobber. Dette er en flott mulighet til å knytte kontakter og utforske praktiske aspekter av ulike yrker.

Foto: SaltenAqua
Foto: Dragefossen
Foto: Nexans
Foto: Saltdalshytta
Foto: Nexans

Finn din neste jobbmulighet

Hvis du leter etter jobb, trenger du ikke lete lenger! Akkurat nå har Saltdal kommune muligheter innen salg, industri, ledelse, sosiale tjenester, helse og mange andre bransjer og sektorer. 

Vil du vite
mer?

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.