Aktuelle saker fra Saltdal Utvikling

Vårt første fredagskaffe og det med ESAVE

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Framtidsjobb 2024

En dag fylt med energi, engasjement og inspirasjon – Framtidsjobb 2024 i Saltdal var en overveldende suksess! Med over 70 bedrifter som strålte fra deres stands, over 1000 elever og arbeidssøkere som deltok, og gratis mat som en ekstra godbit, ble dagen et minneverdig kapittel i vår felles innsats for å forme fremtidens karriereveier.

Les mer »

Grendecup og Grip Din Fremtid

Grendecupen er over for i år, og det var ikke bare fotballen som skapte spenning. «Grip Din Fremtid,» ble lansert av Saltdal Utvikling KF i samarbeid med næringslivet under årets begivenhet. Målet med kampanjen er å presentere Saltdal som et attraktivt sted å bo, jobbe og oppleve.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.