Leselysthuset sikrer videreføring av skolebokkontrakt

Nordland blomstrer, og det er knapt tid til å ta pusten mellom alle de spennende hendelsene og initiativene som skjer i regionen.

Fire nye år med vekst og muligheter!

Saltdal, Norge – Leselysthuset AS, den lokale bokhandelen midt i Rognan sentrum har sikret seg en ny fireårig kontrakt for levering av skolebøker til videregående skoler i Salten-regionen. Den nye kontrakten, som strekker seg over de neste fire årene, inkluderer seks videregående skoler: Bodø (2), Fauske, Hamsun, Meløy, og Saltdal.

Anna Karlsen og Astri Larssen, som driver bokhandelen, deler deres begeistring og fremtidsutsikter for Leselysthuset. «Denne kontrakten gir oss trygghet og gjør det enklere å drive bokhandelen. Det er en viktig faktor for oss.» sier Anna.

«Bokhandelen får grunnlag for lønnsom drift, og skolene får et bedre tilbud ved å ha en lokal leverandør som raskt kan finne løsninger på deres behov.» sier Astri, eier av Leselysthuset. «Det gir oss også gode muligheter for mersalg gjennom aktiv oppfølging av skolebibliotekene og flere ansatte som gir økt fleksibilitet.»

For de videregående skolene innebærer denne avtalen en stabil og pålitelig leverandør som kjenner deres behov og kan tilby rask service ved spørsmål, reklamasjoner, og feilbestillinger.

Overgangen til papirbaserte lærebøker har vært en positiv utvikling. Astri bemerker: «Vi har sett en økning i etterspørselen etter papirbaserte lærebøker. Dette initiativet støttes av mange skoler som nå vender tilbake til tradisjonelle lærebøker.»

Annas inntreden som daglig leder

Anna tar over som ny daglig leder etter Astri. Anna uttrykker stor takknemlighet for Astris lederskap: «Astri er en fantastisk sjef. Hun har alltid hatt omsorg for andre, og jeg er takknemlig for muligheten til å lære av henne.»

Astri, som har vært daglig leder siden oppstarten i 2006, har skapt et sterkt grunnlag for bokhandelen med sitt engasjement og dedikasjon. Anna ser frem til å bygge videre på dette grunnlaget og fortsette å tilby kvalitetsbøker og enestående kundeservice til lokalbefolkningen.

Bidrag til lokalsamfunnet

Bokhandelen er også aktiv i lokalsamfunnet. «Arrangementene i gata har en positiv effekt på butikkene rundt. De bringer folk til området og skaper liv og samhol sier Astri og Anna. Leselysthuset samarbeider ofte med biblioteket om bokbad og andre arrangementer, og har planer om å øke frekvensen av slike aktiviteter.

Leselysthuset AS, med Astri i spissen, har et rikt utvalg av bøker, kontorrekvisita, leker og gaveprodukter. Bokhandelen er kjent for sin eksepsjonelle kundeservice, med Astri, Anna og Lena Brækkan som en av de blide ansiktene du møter i butikken. Leselysthuset AS ønsker alle velkommen til å oppleve deres brede utvalg og eksepsjonelle kundeservice.

Suksesshistorier og lokal service

Leselysthuset er kjent for sin eksepsjonelle kundeservice. Astri forteller en historie om hvordan hun leverte en bok direkte til en togpassasjer på nattoget. «Det er slike handlinger som skiller oss fra kjedebokhandlene. Vi er fleksible og tilpasser oss kundenes behov» sier Astri. «Vi har også hjulpet mange eldre med å få levert bøker og aviser hjem til seg. Det er viktig for oss å være tilgjengelige og hjelpsomme.«

Følg oss på sosiale medier

Din neste mulighet til å delta på en uforglemmelig event kommer. Hold deg oppdatert og bli med oss når vi igjen samler gründere, visjonærer og endringsagenter. Vi ser frem til å møte deg og dele denne spennende reisen sammen!

Les fler artikler fra oss

Seriegründer Brage heier på hjemkommunen Saltdal

Brage W. Johansen har suksess med flere innovative grønne produkter, som elbilladeren Zaptec, Heimdall Neuron som effektiviserer strømnettet, og romteknologi til selveste NASA. Hjertet er godt forankret i Saltdal, og et vikingskip i Rognan sentrum mener han vil gi hjemkommunen et solid løft.

Les mer »

Fredagskaffe hos Blomsterhuset

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Leselysthuset sikrer videreføring av skolebokkontrakt

Saltdal Utvikling KF deltok på en inspirerende samling i regi av Arctic Cluster Team, med temaet «Teknologi og digitalisering for økt bærekraft.» Denne samlingen fungerte ikke bare som en læringsplattform, men også som en ypperlig mulighet for nettverksbygging og samarbeid.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.