Fredagskaffe hos Rognan Fargehandel AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Rognan Fargehandel AS: fargepaletter og håndverkere

Denne uken tok vi turen til Rognan for vår ukentlige fredagskaffe, og besøkte Rognan Fargehandel AS. Vi hadde gleden av å prate med Geir Moldjord og Veronika Lyngedal, som de siste årene har arbeidet i bedriften sammen med daglig leder/eier Didde (Jan Didrik Johansen). Det var en inspirerende samtale om deres visjoner for og hvordan de planlegger å bidra til utviklingen av håndverkerkompetansen i Saltdal.

Geir og Veronika overtar driften av Rognan Fargehandel i år og har allerede smått begynt å pusse opp og endre butikklokalene. De er svært engasjerte i å fornye butikken med nye strategier og ambisjoner. De trenger flere med fagbrev og ønsker i fremtiden å være en bedrift som tilbyr dette. Har du relevant fagbrev? Ta kontakt med dem! Under vårt møte hadde vi en god diskusjon om fagbrev, og de uttrykte et sterkt ønske om å bli en lærlingbedrift. Rognan Fargehandel ønsker å være en pådriver for fremtidens håndverkere, både lokalt og regionalt, og bidra til at flere unge og voksne med interesse for faget får muligheten til å lære og vokse i yrket.

Rognan Fargehandel er også en del av et program som tilbyr plasser til flerspråklige som trenger språktrening. Dette viser deres engasjement og samfunnsansvar. Det å gi folk muligheten til å lære norsk gjennom praktisk arbeid i et støttende miljø, er et viktig steg mot et inkluderende samfunn.

Startet i 1980

I 1980 tok Jan Didrik Johansen grunnla Rognan Fargehandel. Med en visjon om å tilby kvalitetsprodukter og stort fokus på kundeservice, bygde han opp butikken fra grunnen av. Veronika har vært ved hans side siden 1998, og sammen har de skapt et solid fundament for butikken. Deres dedikasjon og harde arbeid har sikret Rognan Fargehandel en respektert plass i lokalsamfunnet. Gjennom årene har han veiledet utallige kunder gjennom små og store oppussingsprosjekter, alltid med et smil og en hjelpende hånd.

Serviceinnstilling i fokus

En av de mest imponerende tingene ved Rognan Fargehandel er hvor god service de ansatte gir, og det er noe som ligger i veggene i bedriften. Dette er ikke noe de har blitt fortalt å gjøre; det kommer helt naturlig for dem. Geir og Veronika har klart å bygge en kultur for å hjelpe kunder på best mulig måte. Dette merker man virkelig når man går inn i butikken. Man blir møtt med smil, hjelpsomhet og en ekte interesse for å finne de beste løsningene for kundene. Det skaper en veldig hyggelig opplevelse for alle som handler der.

«Rognan Fargehandel er nå blitt en del av Kulørkjeden, som betyr at de kan tilby et lokaltilpasset sortiment og personlig veiledning for både små og store oppussingsprosjekter. De kan også skaffe varer utover det som finnes i butikken – det er bare å spørre!»

Bredt sortiment og lokal tilpasning

Butikken tilbyr alt innen maling, tapet, flis og annet gulvbelegg. Selv om de er lokalisert i Saltdal, tar de også oppdrag i Beiarn, Bodø og Fauske. Rognan Fargehandel har eksistert siden 1980. Med over 40 års erfaring er de godt kjent og har et veldig godt omdømme i Saltdal og i nabokommunene.

De siste årene har Rognan Fargehandel jobbet med å utvide sitt sortiment og interiørtilbud. Denne utvidelsen er nå nesten ferdig, noe som har gitt kundene flere valg når de planlegger oppussingsprosjekter.

Butikken deler bygg med Rognan Jernvare og ligger i nærheten av Saltdal Sportssenter og Ophuz frisør. Denne nærheten skaper en dynamisk atmosfære og gir kundene muligheten til å handle flere steder på ett stopp.

Overlevering av stafettpinnen til Geir

Nå, etter flere tiår med utrettelig innsats, er Jan Didrik i gang med å overlate stafettpinnen til Geir. I et kort møte før han skulle videre på oppdrag, uttrykte Jan Didrik Johansen sin tilfredshet med dem som skal ta over etter ham. Han har likt sin tid som leder siden 80-tallet og ser tilbake på mange gode minner. Jan Didrik skryter av de mange trofaste kundene som har støttet butikken gjennom alle år. Han ser frem til å se hvordan butikken utvikler seg videre under Geirs ledelse, og er trygg på at Rognan Fargehandel AS vil fortsette å levere førsteklasses service og produkter til lokalsamfunnet.

Har du spørsmål?
- ta kontakt med oss

Saltdal Utvikling KF, Elin Kvamme
tlf. 477 03 705  | elin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Brit-Elin Paulsen
tlf. 412 39 812 |  britelin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Rafi Khajeh
tlf. 916 42 188 |  rafi@saltdalutvikling.no

Les fler artikler fra oss

Fredagskaffe hos Haaland Nord AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Fredagskaffe hos Europris Rognan

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.