Fredagskaffe hos Haaland Nord AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Haaland Nord - Historien om en lokal suksess

I dag ble fredagskaffen servert hos Haaland Nord, av Stig Morten Sletteng.

Vi ble hjertelig mottatt av Stig Morten Sletteng, den inspirerende avdelingslederen for Haaland Nord avd. Indre Salten. Han delte med oss historien om hvordan et ønske om utvikling og vekst ble til virkelighet gjennom å gå sammen med Haaland Nord AS. Med 9 dedikerte ansatte i dag og planer om ytterligere vekst, er Haaland Nord AS en historie om lokal styrke og kvalitet. 

Haaland Nord AS ligger sentralt plassert på Rognan, en bedrift som har vært en bærebjelke i lokalsamfunnet siden 1986 med oppstarten av Setså`s Blikk og Ventilasjon AS. Siden har de levert kvalitet og kompetanse innen ventilasjon og blikkenslagerarbeid. Nylig gikk de inn i Haaland Nord AS, og tilbyr nå totaltekniske løsninger som inkludere alt fra elektrikertjenester til rørleggerarbeid.

Samtaler om suksess

Ved ankomst ble vi tatt godt i mot, og med nykokt kaffe og fristende donuts ble det raskt satt en hyggelig tone for besøket. Med alle ansatte ute på oppdrag denne dagen tok Stig Morten seg likevel god tid til en prat med oss.  

Han forteller at de har vært heldige og merket lite til nedgangsperioden som bygg- og anleggsbransjen har vært preget av det siste året. Langsiktige kontrakter har gjort at bedriften har hatt nok å gjøre. Og den 1. september står flunkende nye lokaler klare for innflytting et steinkast unna, og de kan starte et nytt og spennende kapittel for bedriften.

Med en klar visjon om å bli en av de beste innen sin bransje, kom praten også innom utdanningstilbudet og hvordan dette påvirker rekruttering av nye fagfolk. Nærmeste studiested innen ventilasjons- og blikkenslagerfaget ligger utenfor Nordland fylke og gjør det utfordrende for bransjen å få tak i fagfolk.

Derfor legger de stor vekt på et tett samarbeid med både kommunen og skolene i regionen for å fremme bedre utdannings- og karrieremuligheter for unge talenter. Også gjennom sin rolle i Blikkenslagerlauget jobber Stig Morten for å bygge broer mellom utdanning og arbeidsliv, slik at de unge får relevant opplæring og erfaring som kan støtte dem i deres fremtidige karriere innenfor bygg- og anleggsbransjen. Dette samarbeidet er ikke bare viktig for Haaland Nord AS, men også for regionens generelle utvikling og bærekraftige vekst.

Fredagskaffe-Haaland

Har du spørsmål?
- ta kontakt med oss

Saltdal Utvikling KF, Elin Kvamme
tlf. 477 03 705  | elin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Brit-Elin Paulsen
tlf. 412 39 812 |  britelin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Rafi Khajeh
tlf. 916 42 188 |  rafi@saltdalutvikling.no

Les fler artikler fra oss

ACTs partnerskapssamling i Mo i Rana

Saltdal Utvikling KF deltok på en inspirerende samling i regi av Arctic Cluster Team, med temaet «Teknologi og digitalisering for økt bærekraft.» Denne samlingen fungerte ikke bare som en læringsplattform, men også som en ypperlig mulighet for nettverksbygging og samarbeid.

Les mer »

Fredagskaffe hos Rognan Revisjon AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Fredagskaffe hos Saltenguidene

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.