Fredagskaffe hos Europris Rognan

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Europris Rognan - en ny tilvekst i Rognan

I dag var vi spente på å besøke Europris, den ferskeste tilveksten i Rognan næringsliv, og det skuffet ikke! Vi hadde gleden av å møte Victoria Mellem, den energiske butikksjef, og fikk et innblikk i hvordan Europris har gjort det siden oppstarten.

«Alt er så godt tilrettelagt og satt i system. Dette merker kundene våre og setter pris på,» fremhever den stolte butikksjefen Victoria.

Europris har hatt en strålende start i Rognan, spesielt med tanke på hytteturistene som ofte besøker Rognan på vei til hytta. Victoria delte at mandager og fredager er blant de beste dagene for butikken, og omsetningen går bra. Rognan har opprettholdt den hyggelige utviklingen siden åpningen før jul, og prognosene peker positivt, med identiske tall som «etablerte travere» som Andenes og Lakselv allerede i 2024.

Europris har etablert fast reklame på mandager, hvor de sender ut sine kampanjeaviser. Dette har blitt positivt mottatt av lokalsamfunnet, og det merkes av de nærliggende butikkene at Europris har en positiv innvirkning på handelsmiljøet i Rognan.

Samhandling og samarbeid

Europris er opptatt av å samhandle med den lokale handelsstanden og samarbeide for å tilby det litt ekstra for lokalsamfunnet. De har også bemerket at flere mennesker fra nærliggende kommuner som Misvær og Bodø kommer til Rognan for å handle, noe som bidrar positivt til det lokale næringslivet.

Det skjer alltid noe nytt her hos Europris – nye kampanjer hver uke gjør at det alltid er noe spennende som skjer i butikken. Vi elsker å holde ting friskt og interessant, både for våre medarbeidere og kunder.

Vi vet alle hvor utfordrende det kan være å komme seg på Google, og Victoria har delt sin frustrasjon med oss. Prosessen kan være lang og kompleks, men hun har tatt styringen og er godt i gang med å få Europris Rognan på kartet – bokstavelig talt!

Victoria_Elin_fredagskaffe

Ved oppstart mottok Europris en imponerende mengde søknader, ikke bare fra Rognan, men også fra Tromsø. Victoria legger til at det var en utfordring å velge blant alle de dyktige kandidatene. Europris har et sterkt fokus på rekruttering og opplæring av sitt team. Den omfattende rekrutteringen av personell er en direkte følge av Europris sin nyetablering i regionen. Dette initiativet bidrar ikke bare til å styrke butikkens team, men også til å skape nye arbeidsmuligheter i området og tiltrekke nye innflyttere.

Victoria legger til at butikken selger mye dyrefor i tillegg til renholdsprodukter, og de er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg varer til rimelige priser til lokalbefolkningen.

Fra venstre Brit-Elin, Elin, Victoria Mellem, Markus Nicholaisen, Susanne Thoresen og Rafi.

Har du spørsmål?
- ta kontakt med oss

Saltdal Utvikling KF, Elin Kvamme
tlf. 477 03 705  | elin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Brit-Elin Paulsen
tlf. 412 39 812 |  britelin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Rafi Khajeh
tlf. 916 42 188 |  rafi@saltdalutvikling.no

Les fler artikler fra oss

ACTs partnerskapssamling i Mo i Rana

Saltdal Utvikling KF deltok på en inspirerende samling i regi av Arctic Cluster Team, med temaet «Teknologi og digitalisering for økt bærekraft.» Denne samlingen fungerte ikke bare som en læringsplattform, men også som en ypperlig mulighet for nettverksbygging og samarbeid.

Les mer »

Fredagskaffe hos Rognan Revisjon AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Fredagskaffe hos Saltenguidene

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.