Fredagskaffe hos REMA 1000 Rognan

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

REMA 1000 Rognan - lokal kjøpmann med toppidrettsinstinkt

I dag ble fredagskaffen servert hos Ivar Klaussen, eieren av REMA 1000 på Rognan. Han har stått ved roret siden den 1. juli 2013, og REMA 1000 har vært en av hjørnesteinene i Rognan siden 2001. Kompetanse er et hoved fokus her, med flere ansatte som innehar fagbrev eller er i ferd med å tilegne seg det. Ivar legger stor vekt på å motivere teamet sitt til å levere på topp. Han uttrykker det slik: «Jeg trener ikke laget mitt for å være middelmådige; vi skal være i front og levere fremragende resultater.» Stemningen i butikken i dag var strålende, både blant de ansatte og kundene.

Ivar er en ekte inspirator som liker å sette seg ambisiøse mål. I 2023 satte han og hans dyktige team seg en utfordrende mållinje som de nådde og overgikk, med en omsetningsrekord på 71 127 795 kroner.

Han skulle gjerne ha utvidet butikkens åpningstider til også å inkludere søndager, da han tror mange ville benyttet seg av dette tilbudet. Han er også opptatt av synlighet og mener det bør undersøkes muligheten for å tiltrekke flere besøkende til Rognan fra E6.

REMA 1000 tar bærekraft på alvor, og Ivar er stolt av at konsernet er blant verdens ledende innen klimaledelse og bærekraftarbeid. Dette er likevel ikke noe de hviler på. Med offensive mål er de godt på vei til å nå dem innen 2030.

Motivasjon og nattåpent stunt

Som leder er Ivar en ekte inspirator, og han motiverer sitt team til å strekke seg etter ambisiøse mål. Han setter høye standarder og forventninger, og hans dedikerte ansatte jobber hardt for å oppfylle dem. Med fokus på kompetanse og motivasjon, har REMA 1000 et sterkt team som leverer toppresultater hver dag.

Et av de mest minneverdige øyeblikkene fra REMA 1000s historie, som vår kollega Rafi syntes var kult, er nattåpent stuntet de arrangerte i perioden før jul par år tilbake. Det var et modig initiativ, og det var ikke vanlig å se en matbutikk holde nattåpent her i Norge. Det var en annerledes opplevelse for kundene, og det ble også suksess flere av nettene. Ivar og hans team ønsket å tilby noe unikt og annerledes, og det var tydelig at kundene satte pris på det.

Rema1000-besøket

Har du spørsmål?
- ta kontakt med oss

Saltdal Utvikling KF, Elin Kvamme
tlf. 477 03 705  | elin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Brit-Elin Paulsen
tlf. 412 39 812 |  britelin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Rafi Khajeh
tlf. 916 42 188 |  rafi@saltdalutvikling.no

Les fler artikler fra oss

ACTs partnerskapssamling i Mo i Rana

Saltdal Utvikling KF deltok på en inspirerende samling i regi av Arctic Cluster Team, med temaet «Teknologi og digitalisering for økt bærekraft.» Denne samlingen fungerte ikke bare som en læringsplattform, men også som en ypperlig mulighet for nettverksbygging og samarbeid.

Les mer »

Fredagskaffe hos Rognan Revisjon AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Fredagskaffe hos Saltenguidene

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.