Folkemøte på Rognan og Røkland for Arctic Race of Norway

Vi inviterer alle interesserte til å delta på et viktig informasjonsmøte og ide-dugnad for Arctic Race of Norway (ARN) i Saltdal kommune! Dette internasjonale sykkelrittet kommer tilbake til vår fantastiske region, og vi vil gjerne ha med deg på laget for å gjøre arrangementet enda bedre!

Bli med og bidra med dine ideer og påfunn for å skape en uforglemmelig opplevelse for alle deltakerne i ARN 2024!

Agenda

Velkommen til Folkemøte for Arctic Race of Norway på Rognan og Røkland
 
Agenda:
– Velkommen v/ varaordførere Sara Isaksen Lundbakk
– Sponsorer og samarbeidspartnere for ARN v/ prosjektleder Elin Kvamme
– Hvordan kan ditt lag og forening bidra? v/ daglig leder Nina Forseth, Saltdal Frivilligsentral
Innspill fra daglig leder Jeanette Steen Kristiansen fra FK Saltdalkameratene og daglig leder Robert Bentsen, IL Vinger
– Hva skjer i Rognan sentrum v/ styreleder Jan-Petter Pudde Madsen, Saltdal Handelstand og prosjektleder Folkefest Sverre Breivik
– Evt

Konferansier: Sverre Breivik

Enkel servering.

Vi blir veldig glad om du kan dele arrangementet.
Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte prosjektleder Elin Kvamme tlf 477 03 705

Det internasjonale sykkelrittet Arctic Race of Norway (ARN) arrangeres for 11. gang den 4. august – 7. august 2024. Saltdal kommune har vært vertskommune to ganger tidligere i 2013 og 2016 med stor suksess.

Årets Arctic Race of Norway har i alt fire etapper i Salten, der de internasjonale stjernerytterne får oppleve vår fantastiske kommune og region.
 
Saltdal kommune, Saltdal Utvikling, Saltdal Frivilligsentral, Saltdal Handelstand og Saltdal Næringsforening inviterer til et informasjonsmøte og en ide dugnad hvor alle kan få komme med sine artige og sprø påfunn og se på mulige egne og felles arrangementer.
 
Håper du har lyst å komme!

Meld deg på her

Klar til å bidra til årets ARN-eventyr? Møt opp på vårt Folkemøte den 3. og 4. april og bli en del av planleggingen! Trykk på knappen nedenfor for å delta og gjør ARN 2024 til et uforglemmelig event!

Klikk og meld deg på 📅

Følg oss på sosiale medier

Din neste mulighet til å delta på en uforglemmelig event kommer. Hold deg oppdatert og bli med oss når vi igjen samler gründere, visjonærer og endringsagenter. Vi ser frem til å møte deg og dele denne spennende reisen sammen!

Les fler artikler fra oss

Fredagskaffe hos Europris Rognan

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.