Fredagskaffe hos Family Sports Club

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Family Treningssenter - treningsglede og fellesskap:

Vi startet nylig en ny tradisjon her hos Saltdal Utvikling KF – fredagskaffe med lokale bedrifter. Dette er inspirert av Mosjøen og omegn næringsselskap KF og vi deler på den samme lidenskapen som dem her i Saltdal.  

Denne fredagen var vi så heldige å få besøke Family Sports Club, der vi ble varmt mottatt av daglig leder Marie Louise K. Olsen, som delte spennende innsikter i senterets historie og tilbud. 

Family Treningssenter har vært en del av Rognans lokalsamfunn siden mars 2012, og har siden den gang vært et populært sted for treningsentusiaster i alle aldre. Med et imponerende areal på 550 kvadratmeter, tilbyr senteret et bredt spekter av treningsmuligheter og fasiliteter som passer for alle behov. 

Medlemmene i fokus:

Det som virkelig skiller Family Treningssenter fra andre treningssentere er det varme og inkluderende miljøet som skapes av det fantastiske personalet og medlemmene. Marie Louise og hennes dedikerte team av superflinke verter, inkludert Emilie og Øyvind, gjør alt de kan for å sikre at hver person som kommer innom føler seg velkommen og ivaretatt. 

Emilie og Øyvind er ikke bare verter, men også dedikerte treningsentusiaster som brenner for å hjelpe andre med å nå sine helse- og treningsmål. Emilie, som har vært en del av teamet i over 2 år, er opptatt av å skape et rent og ryddig miljø på senteret, samtidig som hun tilbyr personlig trening og veiledning til medlemmene. Øyvind, som har jobbet på senteret omtrent like lenge, er kjent for sin lidenskap for trening og sin kunnskap innen forskning i idrett og helse.  

Bilde5-treningssenter

I tillegg til å være en sentral del av lokalsamfunnet, ser Family Treningssenter også frem til å delta i forberedelsene mot Artic Race of Norway og samarbeide med næringslivet for å vise frem det beste av Saltdal og Rognan til besøkende og deltakere. 

Har du spørsmål?
- ta kontakt med oss

Saltdal Utvikling KF, Elin Kvamme
tlf. 477 03 705  | elin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Brit-Elin Paulsen
tlf. 412 39 812 |  britelin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Rafi Khajeh
tlf. 916 42 188 |  rafi@saltdalutvikling.no

Les fler artikler fra oss

Fredagskaffe hos Europris Rognan

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Fredagskaffe hos REMA 1000 Rognan

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.