Fredagskaffe hos Rognan Elsenter

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Rognan Elsenter - POWER og Elon

Vi startet nylig en ny tradisjon her hos Saltdal Utvikling KF – fredagskaffe med lokale bedrifter. Dette er inspirert av Mosjøen og omegn næringsselskap KF og vi deler på den samme lidenskapen som dem her i Saltdal. 

Vår fredagskaffe brakte oss denne gangen til Rognan Elsenter AS. En elektronikkbutikk som har vært en hjørnestein i Rognansamfunnet i over 23 år. Vi fikk gleden av å prate med dagligleder Leif Oskar Strøm, ansatte Danny Hendlich og Dennis Harboe. 

De kunne dele med oss at Rognan Elsenter i 2021 hadde 20-års jubileum.  

Med sin åpning i i 2001 har Rognan Elsenter tidligere vært under POWER paraplyen og er nå en del av Elon-kjeden. Vi vil gjerne gratulere dem hjerteligst med denne imponerende milepælen! 

I hjertet av Rognan Elsenter finner vi et dedikert team, og de legger til at de har dyktige deltidsansatte som sørger for at butikken er åpen også i helger og ferier. 

Mer enn bare en elektronikkbutikk

Rognan Elsenter er mer enn bare en butikk. Den er en tidsbesparer og en hjelper for lokalsamfunnet når det kommer til digitale produkter. Med en vennlig gjeng som gir god service og kunnskap for alle behov, har de skapt et nærmiljø der folk kan få hjelp uten å måtte reise langt. 

Rognan Elsenter er synonymt med arbeidsplasser og personlig service. Her får du raskt hjelp med bytter, reklamasjoner eller for å komplettere ditt innkjøp. Dette har gjort dem godt kjent i hele Salten-regionen, med kunder fra Beiarn til Junkerdalen. 

Rognan Elsenter har opplevd en fantastisk utvikling og får utrolig god respons i markedet. Dette kan tilskrives flere faktorer, inkludert serviceinnstilte medarbeidere, bredt vareutvalg, og en sterk lokal tilhørighet. 

Danny poengterer: «Vi kjører ut varer og følger opp kundene tett. Hvis vaskemaskinen ryker en dag, vet kundene at de kan komme hit for å få hjelp.» Dennis legger til at det ikke er noen grenser for hva du kan handle hos dem av elektronikk og hvitevarer. Finner du ikke en vare i butikken, vil de kunne bestille det for deg. 

Har du spørsmål?
- ta kontakt med oss

Saltdal Utvikling KF, Elin Kvamme
tlf. 477 03 705  | elin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Brit-Elin Paulsen
tlf. 412 39 812 |  britelin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Rafi Khajeh
tlf. 916 42 188 |  rafi@saltdalutvikling.no

Les fler artikler fra oss

Fredagskaffe hos Kai Linde Trebåtbyggeri

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Fredagskaffe hos Saltdal kirke

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Fredagskaffe hos PK Strøm AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.