Vårt første fredagskaffe og det med ESAVE

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Vårt første fredagskaffe

Håper du og din bedrift har hatt en produktiv uke så langt! Vi har nylig startet en ny tradisjon her hos Saltdal Utvikling KF – fredagskaffe med lokale bedrifter. Dette er inspirert av Mosjøen og omegn næringsselskap KF og vi deler på den samme lidenskapen som dem her i Saltdal.

Målet med Fredagskaffe er å styrke samarbeidet med lokale bedrifter, fremme lokal suksess og inspirere hverandre til å tenke utenfor boksen.

Denne uken tok vi turen til ESAVE i vakre Rognan, og det er alltids gøy å prate med Kjell og gjengen.

Energisparing med et smil

ESAVE er et selskap som virkelig brenner for effektiv bruk av energi. Kanskje det er det magiske i luften her i Saltdal, men det er noe spesielt med å kombinere fredagskaffe og banebrytende energiløsninger. Vi ble ønsket velkommen av Kjell, daglig leder hos ESAVE, som delte entusiasmen sin for energieffektivitet mens vi nøt varmen i rommet.

ESAVE leverer ikke bare en vanlig web-applikasjon; de tilbyr et verktøy som dokumenterer energibruk og veileder kundene til å bli mer energieffektive. Målet? Å hjelpe kundene med å få mest mulig ut av hver krone de bruker på energi. Dette gjelder spesielt for større eiendomsbesittere med bygg over tusen kvadratmeter. Jo større bygg, jo mer energi brukes, og jo mer kan spares.

ESAVE gjengen selv som stolt viser frem logoen deres.
ESAVE gjengen selv som stolt viser frem logoen deres.

Fra analyser til praktiske råd

ESAVE går utover bare å tilby et web-program. De gir også kundene analyser og praktiske råd for å forbedre energieffektiviteten. En imponerende bragd er deres samarbeid med en kunde som har over 100 bygg i 5 forskjellige land. Kjell, daglig leder hos ESAVE, understreker viktigheten av pålitelig informasjon og oppdaterte energiforbruksdata for å sikre sømløs tjenesteytelse.

Videre forklarer han:

ESAVE har derfor utviklet avanserte industrielle IoT-løsninger (Internet of Things) som tilbys på markedet. Disse løsningene inkluderer små elektroniske enheter som effektivt samler inn omfattende data fra ulike kilder som strøm, fjernvarme, temperaturer, Radon, CO2, fuktighet, vindhastighet, og mer. Med en dedikert stab på syv ansatte, inkludert to deltidsansatte, er ESAVE på forkant av bransjen og jobber hardt for å sikre at deres teknologiske løsninger gir merverdi for kundene og miljøet.

Har du spørsmål?
- ta kontakt med oss

Saltdal Utvikling KF, Elin Kvamme
tlf. 477 03 705  | elin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Brit-Elin Paulsen
tlf. 412 39 812 |  britelin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Rafi Khajeh
tlf. 916 42 188 |  rafi@saltdalutvikling.no

Les fler artikler fra oss

Fredagskaffe hos PK Strøm AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Seriegründer Brage heier på hjemkommunen Saltdal

Brage W. Johansen har suksess med flere innovative grønne produkter, som elbilladeren Zaptec, Heimdall Neuron som effektiviserer strømnettet, og romteknologi til selveste NASA. Hjertet er godt forankret i Saltdal, og et vikingskip i Rognan sentrum mener han vil gi hjemkommunen et solid løft.

Les mer »

Fredagskaffe hos Blomsterhuset

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.