Det ferskeste tilskuddet til Saltdal Utvikling

Bli kjent med Rafi Khajeh, det ferskeste tilskuddet til Saltdal Utvikling og energisk ressurs for næringslivet i Saltdal!

Rafi Khajeh

Mesteparten av sitt voksne liv har 29-åringen bodd i Trondheim, hvor han tok en mastergrad i innovasjon på NTNU. Rafi har også en bachelor i informatikk med studier i økonomi og samfunnsøkonomi, og som en del av mastergraden hadde Rafi halvt års utplassering i et gründer- og innovasjonsprogram for regionalutvikling i Trondheim. Det gir solid faglig tyngde i jobben som prosjektleder i Saltdal Utvikling.

– Jeg hadde aldri vært i nord tidligere, da jeg søkte og fikk jobben i Saltdal. Som nyinnflyttet på Rognan blir jeg møtt med varme og åpenhet, og jeg er fascinert av naturen og turmulighetene i nærområdet. Næringslivet er variert og spennende i Saltdal. Her er det mange muligheter, i tillegg til at det er fint å bo og jobbe her! sier Rafi.

 – Med sin kompetanse og lidenskap for lokal utvikling er Rafi allerede en verdifull ressurs for næringslivet i Saltdal. Vi ønsker han hjertelig velkommen til teamet i Saltdal Utvikling, og ser frem til å forme Saltdals fremtid sammen, sier Elin Kvamme, daglig leder av Saltdal Utvikling KF.

Broen mellom næringsliv og bolyst i Saltdal!

Rafi er opptatt av å koble næringsliv og bolyst sammen. Han har mange ideer for å gjøre Saltdal til en enda mer attraktiv kommune for bedrifter, både nye og dem som allerede er der. Sammen med resten av teamet i Saltdal Utvikling, leder Elin Kvamme og Brit Elin Paulsen, er han godt i gang med nye prosjekter. Grønne sommerjobber, hvor studenter jobber med bærekraft i lokale bedrifter er et av dem. På Grendecupen i oktober bidro han til å lage en arena for å få utflyttede saltdalinger til å flytte hjem til kommunen igjen.

Har du spørsmål?
- ta kontakt med oss

Saltdal Utvikling KF, Elin Kvamme
tlf. 477 03 705  | elin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF Brit-Elin Paulsen
tlf. 412 39 812 |  britelin@saltdalutvikling.no

Les fler artikler fra oss

Fredagskaffe hos PK Strøm AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Seriegründer Brage heier på hjemkommunen Saltdal

Brage W. Johansen har suksess med flere innovative grønne produkter, som elbilladeren Zaptec, Heimdall Neuron som effektiviserer strømnettet, og romteknologi til selveste NASA. Hjertet er godt forankret i Saltdal, og et vikingskip i Rognan sentrum mener han vil gi hjemkommunen et solid løft.

Les mer »

Fredagskaffe hos Blomsterhuset

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.