Det var full jubel i 2019 da Bodø ble valgt som europeisk kulturhovedstad. FOTO: PER INGE JOHNSEN / BODØ KOMMUNE
Det var full jubel i 2019 da Bodø ble valgt som europeisk kulturhovedstad. FOTO: PER INGE JOHNSEN / BODØ KOMMUNE

Nordland fylke utpekt som en av verdens kuleste reisemål for 2024 av National Geographic

Vi har gleden av å dele den spennende nyheten om at Nordland fylke har blitt inkludert på National Geographic sin liste over de 30 kuleste stedene å besøke i 2024! National Geographic, et av verdens største reiselivsmagasiner, har anerkjent Nordland for sin unike sjarm og attraksjoner.

Dette er en fantastisk markedsføring for Nordland, både for reiselivsbransjen og flere andre næringer, da det vil tiltrekke seg oppmerksomhet og interesse fra reisende over hele verden. Å bli utpekt som et av verdens kuleste reisemål er en anerkjennelse av Nordlands naturlige skjønnhet, kulturelle arv og unike opplevelser.

Vi oppfordrer alle til å utforske Nordland fylke og bli en del av denne bemerkelsesverdige opplevelsen. Velkommen til Nordland – et av verdens kuleste reisemål for 2024!

The Cool List 2024: the 30 most exciting destinations to visit in 2024. Foto: skjermbilde fra nationalgeographic.com

Vi oppfordrer alle til å utforske Nordland fylke og bli en del av denne bemerkelsesverdige opplevelsen.

National Geographic

National Geographic er et verdensledende selskap innen geografi, kartografi og utforskning. De produserer og sender programmer og dokumentarer som utforsker natur, vitenskap, kultur, historie og eventyr. National Geographic er også kjent for sitt verdenskjente magasin som publiserer artikler og bilder fra hele verden.
FOTO: SONDRE SKJELVIK / NRK

Les fler artikler fra oss

Grendecup og Grip Din Fremtid

Grendecupen er over for i år, og det var ikke bare fotballen som skapte spenning. «Grip Din Fremtid,» ble lansert av Saltdal Utvikling KF i samarbeid med næringslivet under årets begivenhet. Målet med kampanjen er å presentere Saltdal som et attraktivt sted å bo, jobbe og oppleve.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.