Grendecup og Grip Din Fremtid

Grendecupen er over for i år, og det var ikke bare fotballen som skapte spenning. "Grip Din Fremtid," ble lansert av Saltdal Utvikling KF i samarbeid med næringslivet under årets begivenhet. Målet med kampanjen er å presentere Saltdal som et attraktivt sted å bo, jobbe og oppleve.

Takk for i år

Vi vil rette en stor takk til hver enkelt deltaker som gjorde årets Grendecup til en minneverdig begivenhet. Dere har ikke bare vist frem fotballferdighetene deres, men også bidratt til å skape et sterkt og samlet lokalsamfunn. Tusen takk for engasjementet og lidenskapen dere viste på banen!

En spesiell takk går til arrangørene, som har lagt ned utallige timer med planlegging og gjennomføring for å skape en flott opplevelse for alle.

Konkurransene våre ble også møtt med god deltakelse, og det var så gøy å se engasjementet deres! Gratulerer til alle vinnerne

Vi ønsket å fremme Saltdal og i forbindelse med grendecupen valgte vi å kjøre med en kampanje. Dette ble gjennomført i samarbeid med flere aktører fra næringslivet og kommunen. Kampanjen ble introdusert for å skape en varig entusiasme, ikke bare blant de lokale, men også blant besøkende. Den ønsker å formidle at Saltdal er mer enn bare et sted.

Til kampanjen utviklet vi en nettside, som gir besøkende og deltakere en unik sjanse til å utforske Saltdal. Enten du er på utkikk etter karrieremuligheter, ønsker å finne ut om fritidsaktiviteter eller bare vil utforske den naturskjønne skjønnheten, gir nettsiden omfattende informasjon om alt Saltdal har å tilby.

 

Takk for samarbeidet så langt:

Nexans, Dragefossen, Hepro, Saltdal kommune, Rognan sentrum, @Saltdalhandelstand, @Saltdal næringsforening, Saltdalshytta, PK STRØM A/S, Salten Aqua og Fratelli Saltdal

Foto: Grendecupen
Foto: Grendecupen

Gratulerer til vinnerne

Vinnere Grendecupen 2023 💫
Ungdomsklassen: FC Sörbäcken
Dameklassen: De andre
Herre 40+: Fragleberget
Herre trim: FK Piratene
Herre elite: Official FUT
 

Les fler artikler fra oss

Fredagskaffe hos Europris Rognan

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Fredagskaffe hos REMA 1000 Rognan

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.