En inspirerende uke på Arctic Innovation Week 2023

AIW er en årlig begivenhet som samler næringsliv, akademia, samfunnsaktører og innovasjons- og investormiljøer for å fremme nyskaping og vekst i regionen. Det er som om ideene flyter i harmoni med omgivelsene, og det åpner døren for et hav av muligheter. Arctic Innovation Week 2023 (AIW) var ikke noe unntak.  For oss var det en uke fylt med ettertenksom inspirasjon og meningsfulle samtaler.

Møter og foredrag som beriket vår visjon

AIW bød på en rekke spennende foredrag og arrangementer, og vi var ivrige tilskuere til flere av dem. Innovasjon Norge, en viktig partner for innovative virksomheter som oss, presenterte et engasjerende foredrag om gründeroppstart, eksportmuligheter og en rekke andre verdifulle tjenester de tilbyr. Dette var en verdifull innsikt i hvordan vi kan vokse og utvide vår virksomhet.

I tillegg til Innovasjon Norge, deltok vi også på arrangementer presentert av DNB og andre aktører i regionen. Disse samlingene ga oss muligheten til å utforske samarbeidsmuligheter og utveksle ideer med andre innovative bedrifter. 

Noe av det vi tar med oss videre:

  • 🌿 Bærekraft er ikke lenger bare en trend, det er nøkkelen til fremtiden for enhver virksomhet.
  • 🌍 Eksport er en døråpner for globale muligheter, og Innovasjon Norge er en pålitelig veileder på denne reisen.
  • 🌐 Et sterkt samfunn og et velutviklet innovasjonsøkosystem er en drivkraft for vår vekst.

 

Rafi, vår nyeste tilskudd til teamet, fikk også sjansen til å bli kjent med spennende aktører og samarbeidspartnere. Dette var en fantastisk mulighet for å bygge nettverk og få en dypere forståelse av det lokale gründermiljøet.

Vår egen Gründerfrokost med Anne Myrvang og KPB

Som en del av AIW, hadde vi gleden av å arrangere vår egen Gründerfrokost, en unik møteplass for gründere og interessenter i Saltdal. Under denne begivenheten delte Anne Myrvang sin bemerkelsesverdige gründerreise med oss. Hennes inspirerende historie og innsikt var en påminnelse om hvor kraftig entreprenørskap kan være når man har lidenskap og utholdenhet.

 I tillegg hadde deltakerne sjansen til å dra nytte av ekspertinnsikt fra seniorrådgiver Pål Viggo Mortensen fra KPB/Inkubator Salten.

Foto: Anne Myrvang
Annes Hjerterom: lokal knutepunkt for skjønnhetspleie, velvære, kunst og kultur. Sammen skaper vi fellesskap og gode opplevelser i vår kommune. Foto: Annes Hjerterom
Pål Viggo er siviløkonom, og har en mastergrad fra Nord Universitet med spesialisering i innovasjon og entreprenørskap. Erfaring med gründere, inkubator, og bedriftsutvikling. Foto: KPB

Takk til AIW og alle deltakere

AIW har virkelig vært en suksess. Vi har deltatt på spennende foredrag, bygget verdifulle relasjoner og fått innsikt som vil bidra til å forme vår fremtid. Vi ser allerede frem til neste gang AIW arrangeres, og vi er fast bestemt på å fortsette å styrke vår tilknytning til det blomstrende innovasjonsmiljøet i regionen.

Til slutt, vil vi gjerne takke arrangørene av Arctic Innovation Week og alle deltakerne for å skape en så givende opplevelse.

Følg oss på sosiale medier

Din neste mulighet til å delta på en uforglemmelig Gründerfrokost kommer. Hold deg oppdatert og bli med oss når vi igjen samler gründere, visjonærer og endringsagenter. Vi ser frem til å møte deg og dele denne spennende reisen sammen!

Har du spørsmål?
- ta kontakt med oss

Saltdal Utvikling KF, Elin Kvamme
tlf. 477 03 705  | elin@saltdalutvikling.no

Saltdal Utvikling KF, Rafi Khajeh
tlf. 916 42 188 |  rafi@saltdalutvikling.no

Les fler artikler fra oss

ACTs partnerskapssamling i Mo i Rana

Saltdal Utvikling KF deltok på en inspirerende samling i regi av Arctic Cluster Team, med temaet «Teknologi og digitalisering for økt bærekraft.» Denne samlingen fungerte ikke bare som en læringsplattform, men også som en ypperlig mulighet for nettverksbygging og samarbeid.

Les mer »

Fredagskaffe hos Rognan Revisjon AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Fredagskaffe hos Saltenguidene

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Saltdal Utvikling KF

Org. nr. 915 802 699
Tlf. (+ 47) 47 70 37 05

elin@saltdalutvikling.no

britelin@saltdalutvikling.no

Adresse

Jernbanegata 13-15
8250 Rognan

Copyright © 2021 Saltdal Utvikling KF // Informasjon om personvern

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.