Visjonen fra Start Opp Salten etablererkurs står fast: Fabiola-butikken vinner kunder over hele Norge

Til tross for at det er 14 år siden Siv-Janne Barvik (52) deltok på etablererkurset Start Opp Salten, står visjonen hun lagde den gangen fast. – Jeg skal hjelpe damer med å kle seg i riktige farger og snitt som passer for dem. 

Start Opp Salten etablererprogram er et av samarbeidsprosjektene som Saltdal Utvikling koordinerer for kommunene i Salten og Røst. Fabiola-butikken i Glomfjord er et levende bevis på at kurset gir resultater. 

Blant industribygg og dagligvarebutikker i sentrum av Glomfjord finner vi Fabiola, butikken hvor Siv-Janne Barvik selger dameklær. Historien om hvorfor hun fortsetter å være nettopp her og hvordan hun nå leverer dameklær over hele landet ved hjelp av live-sendinger på Facebook startet i 2007 med et Start Opp Salten etablererkurs. 

Vi spoler tiden tilbake. 

Siv-Janne var i slutten av 30-årene og hadde jobbet som sekretær i PPT i Meløy i mange år. På siden av kontorjobben var hun konsulent for Libra, et kostholds- og livsstilskonsept hvor hun hjalp kundene sine med å gå ned i vekt. Interessen for å jobbe med mennesker, farger, design og klær hadde hun hatt så lenge hun kunne huske.

Du kan lese mer om Fabiola og Start Opp Salten her:  https://startoppsalten.no/visjonen-fra-start-opp-salten-etablererkurs-star-fast-fabiola-vinner-kunder-over-hele-landet/

Fredagskaffe hos PK Strøm AS

Fredagskaffe er vårt nye tilnærming til å koble oss til lokale bedrifter, dele ideer og inspirere hverandre – alt mens vi nyter en god kopp kaffe. Hver uke tar vi turen til forskjellige bedrifter i kommunen for å lære mer om deres historie, innsats og suksess.

Les mer »

Det starter med en samtale

Usikker på hvor du skal begynne? La oss ta en uformell prat, hvor vi kan diskutere dine ambisjoner og se hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine mål.