Visjonen fra Start Opp Salten etablererkurs står fast: Fabiola-butikken vinner kunder over hele Norge

Til tross for at det er 14 år siden Siv-Janne Barvik (52) deltok på etablererkurset Start Opp Salten, står visjonen hun lagde den gangen fast. – Jeg skal hjelpe damer med å kle seg i riktige farger og snitt som passer for dem. 

Start Opp Salten etablererprogram er et av samarbeidsprosjektene som Saltdal Utvikling koordinerer for kommunene i Salten og Røst. Fabiola-butikken i Glomfjord er et levende bevis på at kurset gir resultater. 

Blant industribygg og dagligvarebutikker i sentrum av Glomfjord finner vi Fabiola, butikken hvor Siv-Janne Barvik selger dameklær. Historien om hvorfor hun fortsetter å være nettopp her og hvordan hun nå leverer dameklær over hele landet ved hjelp av live-sendinger på Facebook startet i 2007 med et Start Opp Salten etablererkurs. 

Vi spoler tiden tilbake. 

Siv-Janne var i slutten av 30-årene og hadde jobbet som sekretær i PPT i Meløy i mange år. På siden av kontorjobben var hun konsulent for Libra, et kostholds- og livsstilskonsept hvor hun hjalp kundene sine med å gå ned i vekt. Interessen for å jobbe med mennesker, farger, design og klær hadde hun hatt så lenge hun kunne huske.

Du kan lese mer om Fabiola og Start Opp Salten her:  https://startoppsalten.no/visjonen-fra-start-opp-salten-etablererkurs-star-fast-fabiola-vinner-kunder-over-hele-landet/

Planer om å starte egen bedrift?

Har du en god idé? Har du lyst, vilje og engasjement til å starte din egen bedrift i Nordland? 19. september starter nye etablererkurs som hjelper deg på veien! To kurs starter også i oktober.

Det kan være to avsnitt hvis du ønsker.

Les mer »